top of page
  • Instagram
  • Facebook

Whisky

Varumärken

Lady of The Glen

Vinnare av Scottish National Whisky Award's "Independent Bottler of the Year" 3 år i rad.

Här, för den som söker, finner ni de raraste dropparna av Single Cask Whisky på fatstyrka. Helt unika buteljeringar!

Dalgety

Skapad med omsorgsfullt utvalda ingredienser, avslöjar en smakfull balans mellan tradition och innovation.

Varje klunk är en resa genom de skotska högländernas rika arv, där Dalgety bjuder in till en sublim upplevelse av destillerad perfektion.

Bivrost

Influerad av de kalla vidderna och mytologin från nordliga breddgrader, skapar en unik smakupplevelse.

Bivrost är som en resa genom norrskenets dans och de ändlösa fjordarnas karga skönhet, och bjuder in till en smaklig odyssé inspirerad av den nordiska naturen.

Storm Blended Malt

Denna blend av noggrant utvalda maltdestillat, skapad för att representera stormens kraft, tar dig med på en förförisk resa genom Skottlands rika whiskytillverkningstradition. Storm är som ett epos av smakvariationer, där den robusta karaktären förenas med finess för en distinkt och minnesvärd upplevelse.

St Bridget's Kirk

Präglad av Skottlands kulturella arv, fångar själen från de gamla kyrkornas stenar. St Bridget's Kirk erbjuder en subtil elegans och en komplex smakprofil som hyllar traditionen och skapar en resa genom tid och plats. En ceremoni av smak, där varje droppe är en välsignelse från det förflutna till nuet.

Auld Rare

Auld Rare Whisky är oberoende buteljerare i Sverige sedan 2008 som ger ut mindre utgåvor av exklusiv whisky som är noggrant utvald från t.ex äldre och nerlagda Skotska destillerier.

Belgian Owl

Driven av envis viljestyrka och en djup förståelse för balansen mellan saker och ting har Master Distiller Etienne Bouillon skapat en rad spritdrycker, som var och en berättar en historia som i huvudsak är belgisk, autentiskt Hesbayien och utan tvekan unik.

 

Droppe för droppe.