top of page
  • Instagram
  • Facebook

Rom

Varumärken

Dictador

Bryggt med stolthet och passion, fångar Dictador essensen av sydamerikansk rikedom och tradition. Varje klunk är en resa genom historien, där varje droppe av Dictador bär på den tidlösa skatten av colombiansk destilleringskonst.

El Ron del Artesano

Född ur de fruktbara markerna, omsorgsfullt destilleras för att ge en förförisk smakupplevelse. Upplev en symfoni av exotiska toner och låt El Ron del Artesano bli din guide till det förtrollande panorama av panamansk romkonst.

Cabal 1513

Hämtat från irländska rikedomar och hantverksmässigt skapat, tar dig med på en resa genom smakernas komplexitet och styrka. Varje klunk av Cabal 1513 är en hyllning till det robusta och oförglömliga, där varje droppe formar en unik berättelse om irländsk destilleringskonst.

El Ron del Los Santos

(Auld Rare)

Vår egen skapelse med rötterna fördjupade i passion och omsorgsfullt utvalda ingredienser. Detta unika destillat, skapat med hjärta och själ, ger en sublim smakupplevelse som tar dig med på en resa genom vår dedikation till konst och kvalitet. Varje droppe är en kärleksfull gest till romens värld och ett uttryck för Los Santos själ och hantverk.

bottom of page